Story!

Droge su uništile moj život!

Let’s talk about XTC!
Uistinu sam imao vrlo dobro djetinjstvo i roditelje koji su me voljeli. Kad sam navršio osam godina, moji roditelji su se rastali. To je za mene bio šok, a kad je otac, godinu dana nakon toga, potpuno nestao, čitav moj svijet se srušio.
Sve se promijenilo, osjeċao sam se usamljen i ostavljen na cjedilu. Moja majka se, zajedno s mojom sestrom i sa mnom, odlučila preseliti u grad, što mi se uopċe nije svidjelo. Tamo sam se bezvoljno i ravnodušno prepustio sudbini i počeo se svjesno izdvajati iz obitelji.
Uz pomoc školskih kolega došao sam u doticaj s društvom u kojem se pušila marihuana i hašiš. Bio sam očaran i s tim sam nastavio. To mi je davalo osjećaj da sam, konačno, iznad svega. Nakon kraćeg vremena, ta droga više nije djelovala kao na početku.
Upoznao sam ljude koji su probali druge droge i koji su tvrdili da su one puno uzbudljivije od hašiša. Budući da mi je bilo potpuno svejedno što će biti s mojim životom i mojom budućnošću, nisam dugo razmišljao.
Čekao sam prigodu probati extasy i speed. Kad se to napokon i dogodilo, mislio sam: „to je to“. Ipak, nakon pola godine stalnog konzumiranja, moj život je bio potpuno uništen.
Napustio sam školu, težio sam 40 kg i bio sam duhovna olupina.
Zbog halucinacija i depresija morao sam na psihijatriju.
Tamo sam shvatio da tako ne mogu više živjeti. Odlučio sam se za terapiju, ali ta terapija mi nije dala ljubav nego – program.
Želio sam više, tražio sam život i pravdu. Nakon određenog vremena u kojem sam očajnički htio pronaći odgovor, odustao sam i pao na koljena: „Ako te uopće ima, spasi me!“
Danas mogu reći da je Bog uslišao moju molbu i pokazao mi je svoga Sina Isusa Krista. Od kad znam da je On umro za moj prljavi život, mogu se opet radovati i duboko odahnuti. Odlučiti se za Gospodina Isusa bolje je od svake droge i što je najvažnije – to je istina! Vaš Benjamin


(C) 2006 - All rights reserved

Print this page